fbpx

Tiny Woods

Er is een grote hoeveelheid aan materialen & kleuren

materialen en kleuren voor maatwerk kast

SAMPLES

Er zijn heel veel verschillende soorten materialen en kleuren voor een maatwerk kast. Het is helaas niet mogelijk om alle opties hier te kunnen tonen. We hebben heel veel samples bij ons op de werkplaats liggen die je altijd vrijblijvend mag komen bekijken.

Voor wie op zoek is naar maatwerk kasten, opent zich een wereld van mogelijkheden waarin functionaliteit en esthetiek samensmelten. Met een scala aan kleuren en diverse houtsoorten om uit te kiezen, kunnen de mogelijkheden voor op maat gemaakte kasten volledig worden afgestemd op individuele voorkeuren en interieurstijlen. 

De keuze in kleuren is vrijwel onbegrensd. Van tijdloos wit tot gedurfd blauw, elke tint draagt bij aan de sfeer van de ruimte. Neutrale kleuren creëren een rustige, ingetogen ambiance, terwijl levendige kleuren een vleugje persoonlijkheid en levendigheid toevoegen. Elke kleur heeft het vermogen om de stemming en het karakter van een ruimte te veranderen. 

We werken bijna altijd met gemelamineerd spaanplaat of gemelamineerd MDF. Dit is eigenlijk een drager (spaanplaat of MDF) met een kunststof laag erop geperst. Deze kunststof laag kan een egale kleur hebben (bijvoorbeeld wit of zwart) maar kan ook een houtstructuur hebben (bijvoorbeeld eikenlook). De randen worden altijd afgewerkt met een bijpassende band zodat deze ook beschermd zijn.

Deze platen zijn gemakkelijk schoon te maken en relatief vochtbestendig.

LET OP: hoewel deze houtsoort lijkt op die van goedkope retailers is de kwaliteit hiervan heel anders. De dichtheid van het geperste MDF of spaanplaat is veel groter en de laag kunststof en band zijn veel dikker. Je krijgt bij ons dus meer kwaliteit voor je geld.

materialen en kleuren voor maatwerk kast

Naast kleur en houtsoort kunnen de vormgeving en indeling van de kasten volledig op maat worden aangepast. Van lades tot legplanken, van ingebouwde verlichting tot speciale compartimenten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit maakt op maat gemaakte kasten niet alleen functioneel, maar ook een ware weerspiegeling van persoonlijke smaak en levensstijl.

Kortom, op maat gemaakte kasten bieden een canvas voor individuele expressie en creativiteit. Of je nu een strakke, moderne look wilt of een klassieke, tijdloze uitstraling nastreeft, maatwerk biedt de vrijheid om jouw visie tot leven te brengen in de vorm van prachtige, functionele kasten die perfect passen bij jouw unieke ruimte.

tiny woods maatwerk

Wil je Meer van ons zien?