fbpx

Tiny Woods

Tiny woods zorgt voor jouw maatwerk oplossing

TINY WOODS INTERIEURBOUWER EN MEUBELMAKER

 

Tiny Woods interieurbouwer en meubelmaker is een jong en vernieuwend bedrijf dat geïnspireerd is door de liefde voor houten meubelen en accessoires.

Door de achtergrond als timmerman en marketeer, gecombineerd met creativiteit en een passie voor ondernemerschap zijn Amber & Erik dit avontuur begonnen in 2017.

Al die jaren maken wij maatwerkkasten die perfect aansluiten bij jouw wensen. En voor elke wens is bij ons een mooie oplossing te vinden! Voor de productie worden eerlijke en duurzame producten gebruikt. Zo komen we altijd tot een prachtig eindresultaat. Maatwerk met als gevolg unieke producten. Pure ambacht. Wij zijn Tiny Woods interieurbouwer en meubelmaker.

KvK-nummer: 69422400
BTW-nummer: NL857869097B01

Netjes, schoon en werken geluidsarm

Service-gericht en overleggen voordat ze uitvoeren

Ervaren en  oplossingsgericht

Er wordt schoongemaakt tijdens en na plaatsing

Tiny Woods interieurbouwer en meubelmaker

Als ervaren interieurbouwers en meubelmakers zijn wij doordrenkt met een diepe passie voor de ambacht. Onze handen, gehard door jaren van zorgvuldig werk, kunnen de ziel van hout voelen en begrijpen. Onze werkplaats is ons heiligdom, doordrenkt van de geur van creatie en de echo’s van talloze projecten die wij hebben voltooid.

Maar ons werk gaat niet alleen over het maken van meubels; het draait om het creëren van erfenissen. Wij luisteren naar onze klanten, begrijpen hun wensen en transformeren ze in tastbare stukken die generaties zullen mee gaan. Onze voldoening komt voort uit het zien van een glimlach op het gezicht van een tevreden klant, wetende dat ons werk een unieke plaats in hun leven heeft ingenomen.

We combineren moderne technieken combineren met de eeuwenoude wijsheid van het ambacht. Ons doel is niet alleen om meubels te maken, maar om verhalen te vertellen en een erfenis van vakmanschap achter te laten die nog vele generaties zal inspireren.

 

Amber Verbeek

Partner

Werkplaats & Bus

Trouwe vrienden

Erik Schippers

Partner

Wil je Meer van ons zien?