fbpx

Tiny Woods

Meest gestelde vragen over maatwerk

Meest gestelde vragen over op maatwerk kasten:

1. Wat zijn op maat gemaakte kasten?

Op maat gemaakte kasten zijn speciaal ontworpen meubelstukken die zijn aangepast aan de exacte specificaties en behoeften van de klant. Ze bieden maximale flexibiliteit in termen van grootte, indeling, materialen en stijl.

2. Wat zijn de voordelen van op maat gemaakte kasten?

Op maat gemaakte kasten passen perfect in elke ruimte, maximaliseren de opslagcapaciteit en kunnen zich aanpassen aan unieke ruimtelijke uitdagingen. Ze bieden ook de vrijheid om materialen en afwerkingen te kiezen die passen bij de persoonlijke smaak en stijl van de klant.

3. Hoe verloopt het ontwerpproces?

Het ontwerpproces begint meestal met een consult waarbij de klant zijn wensen en behoeften bespreekt. Vervolgens wordt een ontwerp op maat gemaakt, rekening houdend met afmetingen, functionaliteit en esthetiek. Na goedkeuring wordt het ontwerp vervaardigd en geïnstalleerd.

4. Zijn op maat gemaakte kasten duurder?

Op maat gemaakte kasten kunnen duurder zijn dan standaard kasten vanwege de specifieke aanpassingen en hoogwaardige materialen. Toch kunnen ze op de lange termijn kosteneffectief zijn door hun duurzaamheid en perfecte pasvorm.

5. Hoe lang duurt het voordat op maat gemaakte kasten klaar zijn?

De productietijd varieert afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp, de materialen en de huidige werklast van de fabrikant. Over het algemeen kan het proces enkele weken tot maanden duren.

6. Zijn op maat gemaakte kasten alleen voor keukens?

Nee, op maat gemaakte kasten zijn geschikt voor elke ruimte in huis, inclusief slaapkamers, woonkamers, kantoren en badkamers. Ze kunnen worden aangepast aan elke functionele behoefte en stijlvoorkeur.

 Bekijk hieronder de overige vragen over maatwerk en onze antwoorden hierop: