fbpx

Tiny Woods

Meubelmaker bergschenhoek. Jouw interieur op maat!

Meubelmaker Bergschenhoek. Jouw interieur op maat!

Meubelmaker Bergschenhoek – wij zijn jouw maatwerk specialist.

Een jong en vernieuwend bedrijf dat geïnspireerd is door de liefde voor houten meubelen en accessoires. Door de achtergrond als timmerman en marketeer, gecombineerd met creativiteit en een passie voor ondernemerschap zijn Amber & Erik dit avontuur begonnen in 2017. 

Voor de productie worden eerlijke en duurzame producten gebruikt. Zo komen we altijd tot een prachtig eindresultaat. Unieke producten mét een mogelijkheid voor maatwerk. 

Pure ambacht!

1. hoe werkt Tiny Woods: meubelmaker bergschenhoek?

We maken eerst kennis met elkaar en de situatie: wat zijn de wensen, waar moet het maatwerk stuk komen? Uiteraard denken we mee in slimme oplossingen.

De ideeën werken we uit in een 3D-tekening met bijbehorende prijsindicatie. Vanuit daar kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Mochten we tot een overeenkomst komen dan komen we de ruimte tot op de mm inmeten! Is het huis nog in aanbouw? Dan werken we op basis van plattegronden en doen we de inmeting pas na oplevering.

2. Wat kunnen we voor je maken?

Wij kunnen élk maatwerk stuk voor je verzorgen. 

We hebben alleen de ruimte, afmetingen en wensen nodig en dan kunnen we aan de slag. 

We maken vaak: 
– kledingkasten
– tv-meubels
– badkamermeubels
– kastenwanden
en nog veel meer!

 

3 . De koffie staat klaar bij dé meubelmaker van bergschenhoek!

Heb je al een idee van wat je wilt, bijvoorbeeld aan de hand van een inspiratiefoto? Helemaal goed, we helpen je graag verder! Uiteraard komen we graag bij je langs en maken we kennis met elkaar.

We werken vanuit onze werkplaats in Bergschenhoek, maar we komen eigenlijk zo’n 50 km rondom deze plaats naar je toe! We verzorgen niet alleen de plaatsing maar ook het onderhoud, dus ook bij jou in Bergschenhoek.

Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren en de koffie staat altijd klaar. Kom je gauw eens langs?!