fbpx

Tiny Woods

Volledige transparantie in onze werkwijze.

1. KENNISMAKING

Werkwijze Interieurbouwer en Meubelmaker. We ontdekken graag waar het maatwerk stuk moet komen en denken mee met eventuele slimme oplossingen. 

Deze kennismaking kan onder het genot van een lekker bakkie of kop thee plaatsvinden bij ons op de werkplaats of bij jou op locatie.

De ideeën werken we uit in een 3D-tekening met bijbehorende prijsindicatie. 

2. INMETING & ONTWERP

Zitten we op één lijn? We komen graag langs om de maten op te nemen; elke mm telt! 

Is het huis nog in aanbouw? Dan werken we op basis van plattegronden en doen we de inmeting pas na oplevering.

Nadat we de exacte maten hebben opgenomen en aanpassingen hebben doorgevoerd maken we een definitieve tekening en gaan we over tot het produceren van jouw item!

3 . PLAATSING & SERVICE

In onze werkplaats gaan we aan de slag met jouw maatwerk stuk! Je bent van harte welkom om eens te komen kijken tijdens de werkzaamheden.

Zodra het stuk klaar is zorgen we voor een soepele verplaatsing naar de plek van bestemming. Uiteraard leggen we alle details uit nadat het stuk is geplaatst. 

Dit is de werkwijze van interieurbouwer en meubelmaker Tiny Woods.

Service na oplevering

Na het plaatsen van op maat gemaakte items gaat onze service verder om ervoor te zorgen dat uw visie werkelijkheid wordt.

Ons team van vakmensen blijft beschikbaar om eventuele aanpassingen te maken, vragen te beantwoorden en advies te geven over het onderhoud van uw nieuwe kasten.

We streven ernaar om jouw tevredenheid te waarborgen, zelfs na de plaatsing.

Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om jou te helpen genieten van de nieuwe op maat gemaakte kasten voor de komende jaren.

Wil je Meer van ons zien?